FOTO IGSU a primit 122 de ambulanțe Renault Master

FOTO IGSU a primit 122 de ambulanțe Renault Master
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 11 iun 2019

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a primit 122 de ambulanțe Renault Master, echipate pentru servicii de ambulanță și SMURD.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un număr de 122 de ambulanțe, dezvoltate de către Asocierea Renault - Gruau - Avant Maris Medical, au fost livrate către IGSU, acestea fiind achiziționate prin Programul POIM 2014 – 2020 - "Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip C, transformate conform cerințelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Ambulanțele tip C sunt destinate intervențiilor medicale de urgență la cel mai înalt nivel și transportului medical asistat al pacientului critic, fiind dotate cu echipamente și materiale de terapie intensivă.

Cererea demisiei i-a convins pe ministrul Transporturilor și șeful CNAIR să se dea mai repede din calea turiștilor spre litoral. \ CITEȘTE ȘI Cererea demisiei i-a convins pe ministrul Transporturilor și șeful CNAIR să se dea mai repede din calea turiștilor spre litoral. "FPTR a redeschis autostrada!"

Potrivit informațiilor Renault, vehiculul care a stat la baza acestui lot de ambulanțe este Renault Master L3H2 Energy dCi 170 TT și este disponibil cu sistem multimedia R-LINK: Navigație (harta României inclusă) și ecran tactil 7". De asemenea, beneficiază de o serie largă de sisteme de asistență la conducere, dintre care amintim: Sistem antiblocare roți la frânare (ABS) cu AFU (asistență la frânarea de urgență) + EBD; Control dinamic al traiectoriei (ESP adaptativ, cu sistem antipatinare ASR); Extended Grip (motricitate suplimentară pe suprafețe dificile); HSA (Hill Start Assist , asistență la urcarea în rampă); proiectoare de ceață; Parking assist (camera video pentru asistență la parcarea cu spatele și senzori de parcare spate); Sistem Stop&Start și ESM (Energy Smart Management - recuperarea energiei în momentul frânării).

Transformarea în ambulanțe a celor 122 de Renault Master s-a realizat în Franța și în România, în conformitate cu solicitările IGSU. În perioada următoare, Renault va mai livra către IGSU 10 ambulanțe tip C și 75 de ambulanțe tip B, în completarea celor 300 ambulanțe tip B realizate anul trecut.

FOTO IGSU a primit 122 de ambulanțe Renault Master

FOTO IGSU a primit 122 de ambulanțe Renault Master

FOTO IGSU a primit 122 de ambulanțe Renault Master

viewscnt
Afla mai multe despre
renault master ambulante
igsu
fonduri europene igsu
smurd renault master