FOTO Nicușor Dan anunță: 100 de autobuze electrice noi intră pe traseu

FOTO Nicușor Dan anunță: 100 de autobuze electrice noi intră pe traseu
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 nov 2023

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că 100 de autobuze electrice urmează să fie puse în circulație. Anul viitor, va începe achiziția a 200 de tramvaie noi și vor fi livrate și 100 de troleibuze.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

”Cele 100 de autobuze electrice au ajuns în depoul STB Bujoreni și urmează să fie puse în circulație.

LISTA companiilor aeriene care nu îndeplinesc standardele de siguranță CITEȘTE ȘI LISTA companiilor aeriene care nu îndeplinesc standardele de siguranță

65 de tramvaie noi merg, de anul acesta, pe liniile cu cel mai mare număr de călători, iar până în primăvara anului viitor vor fi livrate toate cele 100 de tramvaie Imperio”, a arătat Nicușor Dan.

FOTO Nicușor Dan anunță: 100 de autobuze electrice noi intră pe traseu

El a adăugat că, în 2024, va începe achiziția pentru alte 200 de tramvaie noi și că, tot la începutul anului viitor, vor sosi în Capitală și cele 100 de troleibuze Solaris.

FOTO & VIDEO Corespondență din Lisabona - Cel mai așteptat moment al anului în industria auto românească: Noul Duster a fost prezentat. Toate detaliile despre a 3-a generație a SUV-ului Dacia CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Corespondență din Lisabona - Cel mai așteptat moment al anului în industria auto românească: Noul Duster a fost prezentat. Toate detaliile despre a 3-a generație a SUV-ului Dacia

”Treptat, vom înlocui complet flota STB prin achiziția de vehicule noi, astfel încât să asigurăm un transport în comun public civilizat și modern”, a explicat primarul general.

FOTO Nicușor Dan anunță: 100 de autobuze electrice noi intră pe traseu

viewscnt
Afla mai multe despre
nicusor dan
autobuze