FOTO SPION Volkswagen ID.CROZZ, viitorul SUV electric al germanilor, surprins în teste

FOTO SPION Volkswagen ID.CROZZ, viitorul SUV electric al germanilor, surprins în teste
scris 1 aug 2019

Al doilea automobil complet electric din familia ID de la Volkswagen a fost surprins de fotografi în timp ce era testat sub camuflaj. Mașina pare să aibă o formă asemănătoare conceptului prezentat în 2017.

Volkswagen se află în plin proces de lansare a primului său vehicul complet electric, pe o platformă dedicată, ID.3, care ar trebui să revoluționeze atât vânzările mărcii, cât și imaginea mașinilor electrice. În tot acest timp, inginerii germani lucrează deja la al doilea model, un SUV/crossover, care a fost denumit inițial ID.Crozz, dar care ar putea avea un alt nume la lansare. Aflat în perioada de testare, viitorul SUV electric din familia ID a fost surprins de fotografi cu ținută de camuflaj, având inscripționate pe caroserie avertismente de genul „Vehicul electric” și fulgerul specific avertizărilor de electrocutare. De sub camuflaj se pot vedea blocurile optice asemănătoare atât cu cele ale ID.3, cât și cu cele ale conceptului ID.Crozz. Profilul, proproțiile și dimensiunile sunt și ele destul de fidele celor regăsite pe conceptul Crozz II, prezentat la Frankfurt.

Din punct de vedere al dimensiunilor, acesta ar trebui să aibă o lungime specifică clasei medii, lucru perfect posibil grație platformei MEB, pe care mașina o va utiliza și care permite dimensiuni de la cele mai mici, din clasa subcompactă, la cele de clasă mare.

FOTO SPION Volkswagen ID.CROZZ, viitorul SUV electric al germanilor, surprins în teste

Din informațiile anterioare, știm că este vorba despre două motoare sincron, care vor propulsa mașina, fiecare fiind amplasat pe câte o punte.

Bateria, aflată sub podeaua mașinii, va asigura o autonomie în comparație cu cele mai multe mașini electrice actuale, respectiv peste 500 km, cu o încărcare rapidă în 30 de minute, la o stație de 150 kW.

FOTO Toyota testează primul vehicul autonom în Europa, iar în Japonia - un Prius cu panouri solare CITEȘTE ȘI FOTO Toyota testează primul vehicul autonom în Europa, iar în Japonia - un Prius cu panouri solare

Mașina ar trebui să fie lansată peste aproximativ un an, astfel că vorbim în acest moment de teste care să definitiveze ultimele detalii înainte de intrarea în producție undeva, în primăvara lui 2020.

FOTO: Motor1.com/CarPix

Puteți vedea mai multe imagini aici.

VW ID. CROZZ CONCEPT

VW ID. CROZZ CONCEPT

viewscnt
Afla mai multe despre
vw
masini electrice
id crozz fotografii
suv electric vw