Ultima generație Audi Q5, rechemată în service în România pentru o defecțiune ridicolă

Ultima generație Audi Q5, rechemată în service în România pentru o defecțiune ridicolă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 30 iul 2019

Audi România a notificat autoritățile despre o campanie de rechemare a unui volum destul de mare de automobile Q5, care au o defecțiune ridicolă: măștile pasajelor de roată se pot desprinde.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

O campanie de rechemare mai puțin obișnuită, mai ales pentru un producător premium, arată că și la case mai mari pot apărea defecte care sunt specifice, de obicei, cosntructorilor de mașini ieftine. Porsche România SRL a anunțat demararea unei rechemări în service pentru 572 de automobile Q5, ultima generație, lansată în 2017.

Potrivit documentului completat de importator, “măștile pasajelor de roată nu sunt fixate complet și în acest caz, în timp, s-ar păutea desprinde”. Nu au fost înregistrate accidente în România.

Prorpietarii acestor vehicule care se află pe lista Audi vor trebui să stea în service aproximativ o oră, timp în care pasajele vor fi fixate cu “elemente suplimentare”. Toată reparația se face pe costul companiei.

Surpriză: Dacia Duster a fost în iunie cel mai vândut SUV 4x4 din Europa CITEȘTE ȘI Surpriză: Dacia Duster a fost în iunie cel mai vândut SUV 4x4 din Europa

Campania din România face parte dintr-o acțiune amplă la nivel global, care cuprinde aproximativ 126.200 de exemplare ale ultimei generații a SUV-ului Q5 și SQ5.

Automobilul Audi Q5 costă aproximativ 50.000 de euro, în echipările entry-level.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
rechemare audi q5
defectiuni audi
recall audi q5