Fotografie teaser cu viitorul Hyundai Santa Fe. Lansarea oficială va fi la Geneva, în martie

Fotografie teaser cu viitorul Hyundai Santa Fe. Lansarea oficială va fi la Geneva, în martie
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 ian 2018

Hyundai a publicat prima fotografie de tip teaser cu viitorul Santa Fe, o nouă generație ce va fi lansată oficial la Geneva, în luna martie, și care va fi prezentată publicului încă din februarie, potrivit anunțului oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima fotografie care anunță a treia generație Santa Fe nu oferă prea multe detalii despre designul viitorului model, dar lasă la vedere fără obstacole silueta și proproțiile SUV-ului coreean, cel care a reprezentat vârful de lance al mărcii în SUA și Europa, cu ani în urmă.

Hyundai Santa Fe este un SUV de clasă medie, ajuns la a treia generație, prima fiind lansată chiar în anul 2000, ca model 2001.

FOTO Norvegienii de la Vard, printre principalii constructori de nave din lume, construiesc la Tulcea primul spărgător de gheață de croazieră hibrid din lume CITEȘTE ȘI FOTO Norvegienii de la Vard, printre principalii constructori de nave din lume, construiesc la Tulcea primul spărgător de gheață de croazieră hibrid din lume

A fost un succes uriaș al mărcii care a contribuit decisiv la creșterea reputației Hyundai atât pe piețele americane, cât și în Europa, într-o perioadă în care multe din mărcile locale nici nu visau să vândă SUV-uri.

Cea de-a treia generația va crește din nou în dimensiuni, așa cum s-a petrecut și la trecerea la generația a doua, în 2007, la fel cum s-a întâmplat și cu modelul cu care împarte platforma, Kia Sorento. Tot cu acesta va împărți și motorizările și cutiile de viteze, astfel că nu sunt așteptat surprize nici în acest sens.

viewscnt
Afla mai multe despre
hyundai
santa fe
salon auto geneva