Furnizorul de produse și servicii pentru automobile Liberty Spring deschide o fabrică în România

 Furnizorul de produse și servicii pentru automobile Liberty Spring deschide o fabrică în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2022

Liberty Spring, furnizor canadian de produse și servicii pentru automobile, a deschis o fabrică în localitatea Giarmata, de lângă Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Această nouă fabrică ne permite să fim mai aproape de marii producători de automobile și de furnizorii de rangul 1 din Europa”, a declarat Mathieu Ouellet, președintele și directorul general al Liberty Spring.

PROFIT NEWS TV Maratonul de Educație Financiară – Bogdan Maioreanu, eToro: Cu cât ești mai tânăr, cu atât ai mai mult timp să acumulezi avere. În domeniul investițiilor importantă este învățarea continuă CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Maratonul de Educație Financiară – Bogdan Maioreanu, eToro: Cu cât ești mai tânăr, cu atât ai mai mult timp să acumulezi avere. În domeniul investițiilor importantă este învățarea continuă

La deschidere a fost prezent și ambasadorul Canadei din România.

Conform ultimelor cercetări ale firmei, astăzi, o mașină din două conține cel puțin o piesă fabricată într-una din fabricile Liberty Spring, care în momentul actual, are peste 700 de angajați în întreaga lume.

Liberty Spring este o companie canadiană cu sediul central în Montmagny, Quebec, și deține fabrici în Boucherville (Canada), Toronto (Canada), Querétaro (Mexic), Suzhou (China) și începând cu luna aceasta, în Giarmata (România). De asemenea, compania are reprezentanțe situate în apropiere de Detroit (SUA) și în Berlin (Germania).

Liberty Spring a achiziționat anul trecut furnizorul de amortizoare Elka Suspension, având sediul tot în Quebec (Canada).

viewscnt
Afla mai multe despre
liberty spring
auto
timis