Generozitate temporară: Air France permite amânarea sau anularea gratuită a călătoriilor indiferent de destinație

Generozitate temporară: Air France permite amânarea sau anularea gratuită a călătoriilor indiferent de destinație
scris 4 mar 2020

Air France a decis să extindă posibilitatea pentru clienții companiei să amâne sau să suspende călătoriile în mod gratuit pentru toate destinațiile, nu doar în China sau în nordul Italiei, principalele țări afectate de epidemia de coronavirus, relatează miercuri EFE.

Într-un mesaj postat pe site-ul său de internet, compania aeriană franceză arată că acest avantaj va fi extins tuturor celor care au cumpărat bilete emise înainte de 31 martie, pentru zboruri programate până în data de 31 mai, scrie Agerpres.

Toyota a renunțat să mai prezinte noul SUV de clasă B, după anularea salonului de la Geneva, dar avansează mai multe schimbări la vârful companiei CITEȘTE ȘI Toyota a renunțat să mai prezinte noul SUV de clasă B, după anularea salonului de la Geneva, dar avansează mai multe schimbări la vârful companiei

Concret, clienții își vor putea amâna zborul fără un cost suplimentar, sau cere să li se ramburseze banii, caz în care vor primi un tichet utilizabil pentru a cumpăra un alt bilet pe cursele Air France sau pe cele ale companiei olandeze KLM, care face parte din același grup.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
air france
anulare zboruri