Instituțiile publice din București nu vor mai beneficia de locuri de parcare gratuite

Instituțiile publice din București nu vor mai beneficia de locuri de parcare gratuite
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2022

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunță că instituțiile publice din Capitală nu vor mai beneficia începând de anul viitor de locuri de parcare gratuite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Precizările au fost făcute în cadrul dezbaterii publice organizate de Primăria Municipiului București pe tema tarifului de parcare de 5 lei/oră, dar și a proiectului privind ridicarea vehiculelor staționate neregulamentar, scrie Agerpres.

Lufthansa intenționează să recruteze 20.000 de angajați în Europa CITEȘTE ȘI Lufthansa intenționează să recruteze 20.000 de angajați în Europa

Viceprimarul a menționat că a transmis o circulară tuturor instituțiilor publice, anunțându-le că din 2023 trebuie să plătească pentru locurile de parcare și să aloce bani în buget, în acest sens.

"Abonamentul de 500 de lei pe lună, după aprobarea acestui regulament, se va aplica și instituțiilor publice. De la anul - o spun în premieră, ieri am trimis o circulară instituțiilor publice care au aproape 3.000 de locuri parcare luate gratuit de la Municipalitate, să îi somăm să își bugeteze pentru bugetul lui 2023 bani pentru parcare - vom desființa toate parcajele atribuite gratuit. De la anul vor fi obligați să își achiziționeze, ca orice cetățean, abonamente pentru mașinile instituției. Bucureștiul este al tuturor - al bucureștenilor, cel mai important - așa că nimeni nu este mai presus de lege", a spus Stelian Bujduveanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
locuuri de parcare
bucuresti