Licitație pentru trimiterea amenzilor către șoferii care nu achită taxa de pod la Fetești-Cernavodă

Licitație pentru trimiterea amenzilor către șoferii care nu achită taxa de pod la Fetești-Cernavodă
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 11 ian 2016

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) vrea să cumpere servicii de imprimare și transmitere a proceselor verbale de contravenție emise pentru șoferii care nu plătesc taxa de utilizare a podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavodă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

“CNADNR, prin CESTRIN, îi revine responsabilitatea de a asigura aplicarea prevederilor legale privind aplicarea sancțiunilor contravenționale atunci când un vehicul este detectat, cu mijloacele tehnice ale SIEGMCR, că a utilizat podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă fără a deține peaj valabil”, se arată în documentația licitației.

SIEGMCR este sistemul informatic de emitere, gestiune, monitorizare și control al rovinietei.

Termenul de deschidere a ofertelor a fost stabilit pentru data de 29 ianuarie.

Licitația a fost estimată la 576.000 lei, fără TVA.

Contractul va avea o durată de 7 luni și presupune transmiterea unui număr maxim de 72.000 de procese verbale de contravenție, potrivit datelor din caietul de sarcini al procedurii de atribuire.

Centrul de Studii Tehnice Rutiere și Informatică – CESTRIN este organismul tehnic al CNADNR și are ca scop asigurarea expertizei necesare rezolvării problemelor tehnice operaționale de administrare și exploatare a autostrăzilor și drumurilor naționale.

CNADNR este o companie de interes strategic național și funcționează sub autoritatea Ministerului Transporturilor.

Compania administrează, exploatează, întreține, modernizează și dezvoltă rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi de pe teritoriul României.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnadnr
licitatie
taxa
pod
cernavoda
tetesti