Ludovic Orban: Management dezastruos la CFR Călători. Fostul manager, schimbat, pusese compania ”într-o formă bună”

Ludovic Orban: Management dezastruos la CFR Călători. Fostul manager, schimbat, pusese compania ”într-o formă bună”
scris 1 aug 2021

Președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, cataloghează drept „dezastruos” managementul CFR Călător și afirmă că directorul acestei companii ”în mod normal, ar fi trebuit să-și dea demisia imediat”.

Orban a scos în evidență că fostul director al companiei reușise să facă achiziții importante și adusele compania în situația în care oferea servicii de calitate mai bună față de perioada anterioară, relatează News.ro

VIDEO Prima TV: Căile Ferate Române, în pragul colapsului CITEȘTE ȘI VIDEO Prima TV: Căile Ferate Române, în pragul colapsului

Întrebat dacă directorul CFR Călători. Ovidiu Vizante, ar trebui să rămână pe funcție, președintele Camerei Deputaților a răspuns: ”în mod normal, ar fi trebuit să-și dea demisia imediat”.

”Management dezastruos. A fost schimbat vechiul director general, care a pus compania într-o formă bună, care a reușit să facă achiziții importante, care a reușit să crească calitatea serviciilor, pur și simplu a fost schimbat din funcție, înlocuit cu un manager care de când este numit ca manager au apărut disfuncționalități majore în funcționarea CFR”, a mai afirmat Ludovic Orban întrebat ce se întâmplă, în opinia sa, la compania națională de căi ferate.

LISTA Loturi de înghețată retrase de la vânzare și în magazinele Carrefour CITEȘTE ȘI LISTA Loturi de înghețată retrase de la vânzare și în magazinele Carrefour

Trenul Mangalia - Arad a acumulat recent peste 9 ore întârziere după ce a staționat în zona Fundulea, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact. Trenul, plin cu copii ce veneau din tabără, a plecat la ora 19.10 din Mangalia și abia după 8.30 a ajuns, în Gara de Nord. Linia de contact s-a rupt la Fundulea din cauza rafalelor puternice de vânt.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a reacționat vizibil iritat, la Antena 3, întrebat de ce nu s-a găsit o soluție pentru acei copii: "Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren".

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic - cu Grecia în zona roșie - a intrat în vigoare CITEȘTE ȘI Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic - cu Grecia în zona roșie - a intrat în vigoare

"Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă", a fost reacția premierului Florin Cîțu în cazul directorului CFR Călători, Ovidiu Vizante, referindu-se cel mai probabil la o demitere, nu la un program scurt de muncă în Palatul Victoria înainte de weekend.

În schimb, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a arătat că nu îl va demite pe șeful CFR Călători pentru declarațiile făcute în noaptea în care pasagerii unui tren au rămas blocați mai multe ore, argumentând că evaluarea profesionalismului unui manager se face ”așezat, la rece”, nu după ”o declarație de moment”.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
orban
cfr
vizante
director
management
citu
drula