Lufthansa "testează" revenirea cafelei gratuite la clasa economică

Lufthansa "testează" revenirea cafelei gratuite la clasa economică
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2024

Compania aeriană germană Lufthansa a indicat că va "testa" în această vară revenirea ofertei de băuturi gratuite, cum ar fi ceaiul sau cafeaua, pe zborurile pe distanțe scurte și medii la clasa economică, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"În prezent, analizăm posibilitatea de a oferi din nou gratuit anumite băuturi, cum ar fi cafeaua sau ceaiul, la clasa economică" pe zborurile pe distanțe scurte și medii, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al companiei aeriene, arată Agerpres.

FOTO Circulația va fi deschisă pe o nouă Variantă Ocolitoare, legătură spre Băile Felix CITEȘTE ȘI FOTO Circulația va fi deschisă pe o nouă Variantă Ocolitoare, legătură spre Băile Felix

Această ofertă va fi testată în perioada de vară, a adăugat el, și va servi "la înregistrarea reacției și satisfacției clienților".

Acest anunț ar trebui să contribuie la îmbunătățirea ofertei de servicii pe zborurile pe distanțe scurte și medii.

FOTO&VIDEO Kia intră pe piața mașinilor electrice ieftine CITEȘTE ȘI FOTO&VIDEO Kia intră pe piața mașinilor electrice ieftine

Principalul grup de transport aerian din Europa își încetase serviciul de băuturi și gustări gratuite în vara anului 2021, înlocuindu-le cu o ofertă cu plată.

În meniul actual, ceaiul costă 3,00 euro, iar cafeaua 3,50 euro. Un covrig are prețul de 2,50 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
cafea