„Drumul Oaselor” - redeschis după mai bine de două decenii

„Drumul Oaselor” - redeschis după mai bine de două decenii
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2024

Conducerea Consiliului Județean Vâlcea intenționează să redeschidă, după mai bine de două decenii, drumul județean care leagă orașul minier Berbești de comuna Popești, cunoscut ca „Drumul Oaselor”, în acest sens fiind constituită o comisie care va identifica zonele care trebuie asfaltate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

„A avut loc o întâlnire de lucru pe tema redeschiderii Drumului Oaselor, un drum deosebit de important pentru vâlceni, fiindcă nu vom mai aștepta deschiderea axelor de finanțare europeană pentru reabilitarea și repunerea lui în circulație. În cadrul ședinței de astăzi, s-a stabilit constituirea unei comisii de specialiști, care să identifice zonele cele mai afectate din acest drum, zone care îngreunează circulația, fiindcă vrem să intervenim cu lucrări de stabilizare a platformei drumului și de turnare covoare asfaltice pe anumite sectoare”, a transmis președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Tesla renunță la obiectivul de a produce anual 20 de milioane de vehicule electrice până în 2030 CITEȘTE ȘI Tesla renunță la obiectivul de a produce anual 20 de milioane de vehicule electrice până în 2030

Construit în anii ’70 pentru camioanele și utilajele care veneau și plecau din bazinul carbonifer Berbești – Alunu, DJ 676 E sau Drumul Oaselor a fost închis în urmă cu mai bine de 20 de ani după ce porțiuni mari din el s-au prăbușit, scrie Agerpres.

Drumul măsoară circa 20 de kilometri și leagă orașul Berbești, prin Copăceni și Cernișoara, de comuna Popești, scurtând astfel distanța până la Râmnicu Vâlcea cu aproximativ 40 de kilometri.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumul oaselor
drum
valcea