Mai multe gări din România vor fi modernizate

Mai multe gări din România vor fi modernizate
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iul 2023

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, a anunțat că va aloca suma de 556,66 milioane de lei, prin Programul Transporturi, pentru modernizarea a șase gări din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

CFR SA a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție lucrări de Modernizare a stației CF PAȘCANI , investiție în valoare de 33,98 milioane lei, fără TVA, finanțată din fonduri nerambursabile prevăzute în PROGRAMUL TRANSPORTURI (PT), scrie News.ro.

Plata pentru parcarea în București va fi verificată de mașini cu softuri speciale CITEȘTE ȘI Plata pentru parcarea în București va fi verificată de mașini cu softuri speciale

De la începutul anului și până în prezent, CFR SA a lansat 6 licitații, în valoare totală de 556,66 milioane lei (fără TVA), prin Programul Transporturi, pentru modernizarea a șase gări (stații CF): Gara de Nord (etapa I), Sinaia, Bușteni, Videle, Ploiești Vest, aflate în etapa de evaluare oferte, și Pașcani, care are termen pentru depunere/deschidere oferte pe 10 august 2023.

”Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție lucrări de Modernizare a stației CF PAȘCANI , investiție în valoare de 33,98 MILIOANE lei, fără TVA, finanțată din fonduri nerambursabile prevăzute în PROGRAMUL TRANSPORTURI (PT). De la începutul anului și până în prezent, CFR SA a lansat 6 licitații, în valoare totală de 556,66 milioane lei (fără TVA), prin Programul Transporturi, pentru modernizarea a 6 stații CF: Gara de Nord (etapa I), Sinaia, Bușteni, Videle, Ploiești Vest, aflate în etapa de evaluare oferte, și Pașcani, care are termen pentru depunere/deschidere oferte pe 10 august 2023”, anunță compania într-un comunicat. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
gara