Mandatul directorul general al Metrorex, reînnoit pentru 4 ani

Mandatul directorul general al Metrorex, reînnoit pentru 4 ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 sep 2023

Consiliul de Administrație al Metrorex a decis, în urma unui proces de selecție, să o numească pe Mariana Miclăuș director general al companiei, de la 1 octombrie, pentru un mandat de patru ani. Miclăuș a condus și până acum compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Metrorex dorește să informeze că, în urma proceselor de recrutare și selecție pentru funcțiile de Director General și Director Financiar (...) Consiliul de Administrație, prin Hotărârea nr.1/28.09.2023 și Hotărârea nr. 2/28.09.2023 a numit în funcția de Director General pe doamna Mariana MICLĂUȘ și pe doamna Ioana DIACONU în funcția de Director Financiar începând cu data de 01.10.2023, pentru o durată de mandat de 4 ani”, a transmis Metrorex.

Un nou atac la Pilonul II de pensii. Ultimele victime: angajații din IT CITEȘTE ȘI Un nou atac la Pilonul II de pensii. Ultimele victime: angajații din IT

Compania precizează că, prin această decizie, ”Consiliul de Administrație le-a delegat Directorului General și Directorului Financiar, responsabilitatea de a conduce societatea în strictă conformitate cu legislația în vigoare și în acord cu termenii stipulați în Contractul de Mandat”, scrie News.ro.

Mariana Miclăuș a condus și până în prezent compania, având mai multe mandate.

Ea are o experiență de peste 30 de ani în Metrorex, fiind prima femeie care a ocupat funcția de director general.

viewscnt
Afla mai multe despre
mariana miclăuș
metrorex