Marca Mitsubishi anunță un record și avansează estimări foarte optimiste

Marca Mitsubishi anunță un record și avansează estimări foarte optimiste
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 dec 2018

Mitsubishi Motors a anunțat rezultatele pentru luna noiembrie, cu o creștere a producției față de anul trecut și vânzări de asemenea peste nivelul de anul trecut, compania japoneză având estimări foarte optimiste pentru finalul acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mitsubishi Motors a produs în luna noiembrie 138.502 vehicule, cu 19% mai multe decât anul trecut în aceeași perioadă, având un avans de 21,1% pentr producția din uzinele japoneze și 17,3% pentru facilitățile din alte țări.

Pe întreg anul calendaristic, în intervalul de 11 luni, producția a crescut substanțial, cu 20,6%, la 1,33 milioane de vehicule, un veritabil record pentru marca Mitsubishi.

FOTO Bosch lansează un nou sistem, care elimină cheile mașinii și blochează în același timp accesul hoților CITEȘTE ȘI FOTO Bosch lansează un nou sistem, care elimină cheile mașinii și blochează în același timp accesul hoților

În anul fiscal 2018, care a început la 1 aprilie 2018, creșterea este de 21,4%. Compania a fost preluată de Nissan la finalul anului 2016, care a cumpărat un pachet de 34% din acțiuni și-a numit proprii oameni în consiliul de administrație, iar Carlos Ghosn a devenit președinte. Acesta a pus la punct un plan de restructurare agresiv, care a condus la rezultate rapide, fiind reduse drastic costurile și relansată gama de produse, în special SUV-uri.

Între timp, Carlos Ghosn a fost demis din funcție, din cauza arestării sale, însă datele oficiale ale companiei arată că este a optsprezecea lună consecutivă de creștere a producției pentru Mitsubishi, la nivel global.

VIDEO Ceremonie simbolică de conectare rutieră și feroviară a celor două Corei CITEȘTE ȘI VIDEO Ceremonie simbolică de conectare rutieră și feroviară a celor două Corei

Potrivit Mitsubsihi, vânzările pe piața japoneză au crescut cu mai mult de un sfert în noiembrie și cu un procent asemănător în anul fiscal japonez, în timp ce în intervalul ianuarie - noiembrie 2018 creșterea a depășit 31 de procente, un rezultat uluitor, mai ales într-un an în care industria auto s-a confruntat cu o serie de provocări serioase, precum războiul tarifelor sau introducerea WLTP.

viewscnt
Afla mai multe despre
mitsubishi
piata auto
productie masini
vanzari auto
carlos ghosn