Ministerul Apărării cumpără 74 de Dacia Duster

Ministerul Apărării cumpără 74 de Dacia Duster
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 17 dec 2021

Dacia a livrat o flotă de 74 de SUV-uri Dacia Duster speciale militarilor din Ministerul Apărării Naționale. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Brigada 122 Logistică „Muntenia” din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit a recepționat de la producătorul Dacia un pachet de 74 de automobile Duster, mașini pregătite special pentru misiuni specifice ale armatei. MApN a organizat o ceremonie de recepție, la care a participat ministrul Vasile Dâncu și directorul general Automobile Dacia, Mihai Bordeanu.

Cele 74 SUV-uri Duster sunt destinate misiunilor de Poliție Militară și participării personalului militar la exerciții și activități de instruire, după cum spune producătorul român. De aici deducem că mașinile nu sunt vehicule de luptă, chiar dacă ele sunt vopsite și echipate special. Mașinile sunt toate 4x4, au motoare diesel, 1.5 115CP, și au fost vopsite în culori de camuflaj, mozaic, printr-o procedură specială, o premieră pentru vopsirea industrială, spun cei de la Dacia. Mașinile au în plus protecții suplimentare și unele dotări specifice”.

INFOGRAFICE Piața auto din Europa scade în continuare. Dacia reușește să rămână pe creștere CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Piața auto din Europa scade în continuare. Dacia reușește să rămână pe creștere

„Pentru noi, colaborarea cu MAPN reprezintă cea mai importantă confirmare a atributelor de robustețe și fiabilitate ale modelului Duster. Sper că militarii care vor utiliza noile vehicule vor descoperi în acestea tovarășe de drum de încredere în misiunile pe care le vor îndeplini - indiferent de anotimp și de starea șoselelor - în cele mai dificile situații!”, a declarat Mihai Bordeanu, Director General Dacia.

Dacia anunță că în ultimii 6 ani a livrat Ministerului Apărării Naționale un număr de 886 automobile Duster.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster mapn
duster politia militara
dacia duster armata