Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4 semnează pentru o nouă stație de metrou

Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4 semnează pentru o nouă stație de metrou
scris 1 oct 2019

Ministerul Transporturilor, Metrorex și Primăria Sectorului 4 au semnat un Protocol cu privire la edificarea unei stații de metrou la nivel suprateran, situată între stația de metrou Berceni și Șoseaua de Centură.

Proiectul va fi realizat în continuarea Magistralei 2 de metrou Pipera – Berceni, utilizând și terenul aferent liniei de probă și legătura rețelei de metrou cu stația CF Popești.

GRAFIC Dacia Duster, performanță istorică: al doilea cel mai vândut automobil din Europa CITEȘTE ȘI GRAFIC Dacia Duster, performanță istorică: al doilea cel mai vândut automobil din Europa

Pentru realizarea acestui obiectiv de investitii, Primăria Sectorului 4 va asigura sursele de finanțare necesare, precum și toate operațiunile care derivă din gestionarea surselor de finanțare, proiectarea și edificarea obiectivului stație de metrou, împreună cu toată infrastructura necesară acesteia.

După finalizarea proiectului, stația de metrou, împreună cu infrastructura aferentă, va intra în proprietatea publică a statului și se va atribui în concesiunea Metrorex.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
statia berceni