Nou director general la ROMATSA

Nou director general la ROMATSA
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2019

Consiliul de Administrație al Regiei Autonome ROMATSA a anunțat, marți, că l-a numit în funcția de director general pe Bogdan Costaș, care își va prelua atribuțiile începând din 1 octombrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din 1 iunie 2018 până în prezent, funcția de director general al ROMATSA a fost ocupată de Mircea Boștină, scrie News.ro.

Bogdan Costaș este absolvent de științe economice și juridice, doctor în management și a deținut funcții de conducere în cadrul unor structuri din administrația publică centrală.

GRAFIC Dacia Duster, performanță istorică: al doilea cel mai vândut automobil din Europa CITEȘTE ȘI GRAFIC Dacia Duster, performanță istorică: al doilea cel mai vândut automobil din Europa

”Începând cu anul 2011 a ocupat funcția de Director General al SC Aviația Utilitară București SA și a desfășurat activități de supraveghere și control la diverse unități din domeniul aviației”, se arată în comunicat.

Din anul 2017, Costaș este certificat ca pilot de elicopter (PPL) R44.

ROMATSA estimează pentru acest an un profit net de patru ori mai mic în acest an, de 12,88 milioane lei, la venituri totale de 1,057 miliarde lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli al instituției, publicat în luna iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
romatsa
bogdan costaș