Ministrul de Finanțe din Canada, care nu deține o mașină, amendat pentru depășirea vitezei

Ministrul de Finanțe din Canada, care nu deține o mașină, amendat pentru depășirea vitezei
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2023

Ministrul de Finanțe din Canada, Chrystia Freeland, un ciclist avid care afirmă că nu deține o mașină, a fost amendat cu 273 de dolari canadieni (200 de dolari americani) pentru depășirea vitezei, în provincia sa natală Alberta, a anunțat un purtător de cuvânt, citat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Freeland a fost prinsă când conducea cu 132 de kilometri pe oră între orașee Grande Prairie și Peace River și a plătit întreaga amendă, a afirmat purtătorul său de cuvânt Katherine Cuplinskas.

5 aspecte importante de care să ții cont când alegi o trotinetă electrică CITEȘTE ȘI 5 aspecte importante de care să ții cont când alegi o trotinetă electrică

Știrea a fost publicată prima dată de site-ul Counter Signal, scrie News.ro

Cuplinskas nu a precizat când a avut loc incidentul și care era limita de viteză pe acea porțiune de drum. Limita de viteză maximă pe autostrăzile din Alberta este de 110 kilometri pe oră.

Freeland este un legislator care reprezintă o circumscripție parlamentară din centrul Toronto, cele mai mare oraș al Canadei, și este deseori fotografiată pe bicicleta sa.

”Un lucru care încă îl șochează pe tatăl meu este că nu dețin o mașină”, a declarat ea, reporterilor, luna trecută.

”Merg pe jos, iau metroul. Copiii mei merg pe jos și pe biciclete și iau metroul – este mai sănătos pentru familia noastră”, a afirmat ea.

viewscnt
Afla mai multe despre
chrystia freeland
amenda
canada