Mitsubishi ASX, rechemare în România pentru defecțiuni ale ușilor care se pot deschide în mers

Mitsubishi ASX, rechemare în România pentru defecțiuni ale ușilor care se pot deschide în mers
scris 9 ian 2018

Importatorul Mitsubishi în România începe un program de rechemare pentru modelul ASX, după ce a descoperit o posibilă defecțiune la uși.

Un număr de 151 de SUV-uri Mitsubishi ASX vor ajunge în service pentru înlocuirea sistemului de blocare a ușilor, din cauza unui posibil defect constatat de inginerii companiei. “La un număr limitat de de autovehicule marca Mitsubishi, model ASX GA0W MY15 și MY15.5 există posibilitatea ca în condiții de temperatură ridicată, mecanismul de blocare al ușilor să funcționeze necorespunzător. Prin urmare, ușile ar putea să nu se blocheze corect, existând posibilitatea deschiderii acestora în timpul rulării”, se arată în descrierea defecțiunii făcută de importatorul Mitsubishi, M Car Trading.

Proprietarii acestor vehicule vor fi invitați în cel mai apropiat service Mitsubishi, unde vor fi înlocuite sistemele de blocare a ușilor, gratuit. Reparația poate dura până la aproximativ o oră.

Takata, în faliment după cea mai mare campanie de rechemări din istoria industriei auto, recheamă alte 3,3 milioane de airbaguri CITEȘTE ȘI Takata, în faliment după cea mai mare campanie de rechemări din istoria industriei auto, recheamă alte 3,3 milioane de airbaguri

Mitsubishi ASX este un SUV lansat în 2010, vândut sub numele RVR pe unele piețe, și care a preluat denumirea unui MPV ce a fost produs și vândut pe piețele japoenză și americană în perioada 1991 – 2002. Anul acesta ar fi trebuit să fie prezentată o nouă generație, însă Mitsubishi a preferat să lanseze un nou model, Eclipse Cross, un SUV legat din punct de vedere ethnic de ASX, despre care s-a spus că ar putea fi înlocuitorul acestuia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mitsubishi
asx
rechemare