New Kopel Car Import, parte a Sixt Group România, a câștigat licitația de livrare a 20 autobuze electrice în Constanța

New Kopel Car Import, parte a Sixt Group România, a câștigat licitația de livrare a 20 autobuze electrice în Constanța
scris 2 mar 2021

New Kopel Car Import, parte a Sixt Group România, a câștigat licitația de livrare a 20 de autobuze electrice BYD, de 12 metri, cu podea joasă, a 20 de stații de reîncărcare lentă și a 5 stații de încărcare rapidă, în Constanța.

Este cea de-a două licitație câștigată de New Kopel Car Import, parte a Sixt Group România, după cea din Buzău unde se vor livra 9 autobuze electrice, 3 stații de încărcare rapidă și 9 stații de încărcare lentă.

Predarea noii flote este programată pentru începutul anului 2022. Majoritatea vehiculelor vor fi construite la unitatea de producție dedicată BYD din Komárom, Ungaria.

În 2018, New Kopel Car Import a devenit importator al autobuzelor și vehiculelor electrice BYD pentru România. BYD este cel mai mare producător și vânzător de automobile electrice și autobuze din întreagă lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vândute anual.

Autobuzele electrice BYD sunt unice prin autonomia lor ridicată, capacitățile de încărcare AC, care se traduc în costuri reduse de infrastructură și de încărcare, garanția extinsă a bateriilor și a sistemelor, performanțele eficiente de regenerare / frânare și autobuzele moderne de calitate.

BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice în întreagă lume, având o prezența europeană semnificativă, cu ambele instalații de producție în Ungaria și Franța, precum și cu multe autobuze în Italia, Anglia, Olanda, Israel și multe altele.

Autobuzele BYD variază de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri, până la autobuze articulate de 18 metri.

Cu peste 220.000 de angajați, BYD este un pionier în evoluția către un ecosistem cu emisii zero și se bucură de o  experiență de peste 20 de ani în domeniul cercetării, dezvoltării și al producției bateriilor, fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de producție a bateriei de tip fier-fosfor.

viewscnt
Afla mai multe despre
new kopel car import
sixt group