O aplicație de parksharing din Cluj-Napoca primește finanțare de la Roca X pentru extindere

O aplicație de parksharing din Cluj-Napoca primește finanțare de la Roca X pentru extindere
scris 14 ian 2020

ROCA X, fondul de investiții în startup-uri anunțat de Profit.ro, investește în yeParking, o aplicație de parksharing din Cluj-Napoca..

Capital obținut va fi utilizat pentru accelerarea creșterii startup-ului. Obiectivele yeParking sunt creșterea ratei de utilizare a aplicației în Cluj-Napoca, extinderea aplicației în celelalte orașe mari din România și înrolarea primelor clădiri de birouri și zone rezidențiale închise în soluția business to business.

VIDEO Airbus anunță că BelugaXL, cel mai nou model din portofoliul cargo, a devenit operațional, sporind capacitatea flotei CITEȘTE ȘI VIDEO Airbus anunță că BelugaXL, cel mai nou model din portofoliul cargo, a devenit operațional, sporind capacitatea flotei

yeParking funcționează pentru moment în Cluj-Napoca și circa 5.000 de utilizatori, oferind șoferilor posibilitatea să cedeze temporar, pentru minute sau ore, locul de parcare pe care îl au, către comunitate.

ROCA X, anunțată în premieră de Profit.ro, este un fond de investiții în tehnologie, destinat afacerilor disruptive la început de drum: tinerii antreprenori cu idei revoluționare din zona de tehnologie, în stadiu de MVP sau prototip, cu viziunea de a avea un impact în societate și cu pasiunea pentru a transforma această

viewscnt
Afla mai multe despre
roca x
yeparking