O asociere de 4 firme va construi Pasajul Berceni

O asociere de 4 firme va construi Pasajul Berceni
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2019

Asocierea Trameco S.A. - Vahostav SK AS - Construcții Erbașu S.A. - Grafic Tends SRL va realiza proiectarea și execuția Pasajului Berceni, printr-un contract în valoare de 30,5 milioane de euro, fără TVA, cu fonduri europene nerambursabile, a anunțat, miercuri, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul a cărui valoare contractuală este de 146 milioane de lei (30,5 milioane de euro), fără TVA, din fonduri europene nerambursabile, este parte componentă a lărgirii la patru benzi a Centurii Rutiere a Municipiului București Sud, între A2 km 23+600 și A1 km 55+520, scrie Agerpres.

Autoliv și TRW, prezente și în România, amendate cu aproape 370 milioane euro de Comisia Europeană. S-au înțeles să crească prețurile la componente auto livrate. Takata a scăpat spunând tot CITEȘTE ȘI Autoliv și TRW, prezente și în România, amendate cu aproape 370 milioane euro de Comisia Europeană. S-au înțeles să crească prețurile la componente auto livrate. Takata a scăpat spunând tot

CNAIR precizează că, în conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaj berceni
cnair