Podul peste canalul Poarta Albă - Midia - Năvodari, modernizat

Podul peste canalul Poarta Albă - Midia - Năvodari, modernizat
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2024

Asocierea Geiger Transilvania SRL - Pod-Proiect SRL a fost miercuri desemnată câștigătoarea contractului în valoare de 21,43 milioane de lei (fără TVA) pentru reabilitarea podului peste canalul Poarta Albă - Midia - Năvodari (județul Constanța), a anunțat directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Podul este situat pe DN22C, la km 38+002.

Proprietarii de terenuri din Vâlcea sunt nemulțumiți de valoarea exproprierilor pentru autostrada Sibiu-Pitești CITEȘTE ȘI Proprietarii de terenuri din Vâlcea sunt nemulțumiți de valoarea exproprierilor pentru autostrada Sibiu-Pitești

"Continuăm modernizarea podurilor dunărene cu podul peste canalul Poarta Albă - Midia - Năvodari (județul Constanța)! Asocierea Geiger Transilvania SRL - Pod-Proiect SRL a fost desemnată astăzi câștigătoarea contractului în valoare de 21,43 milioane de lei (fără TVA) în baza căruia va fi reabilitat acest pod situat pe DN22C (km 38+002)", a notat Pistol.

Durata contractului, finanțat prin fonduri europene nerambursabile, este de 15 luni, din care 4 luni pentru proiectare și 11 luni pentru execuția lucrărilor, scrie Agerpres.

"Semnarea contractului va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, respectiv după soluționarea acestora", a adăugat șeful CNAIR.

Podul, construit în anul 1987, are o lungime de aproximativ 214 metri și necesită lucrări de reabilitare, atât la suprastructură, cât și la infrastructură.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod
canalul poarta albă