VIDEO ANUNȚ - De la București la Craiova, cu trenul în doar 2 ore și viteză de 120 km/h

VIDEO ANUNȚ - De la București la Craiova, cu trenul în doar 2 ore și viteză de 120 km/h
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mar 2024

CFR Infrastructură anunță că pe rețeaua feroviară care tranzitează județele Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Olt și Dolj sunt în derulare 44 de contracte de lucrări de reparații a suprastructurii feroviare, pe o lungime totală de 348,32 km, pentru creșterea vitezei maxime de circulație la 120 km/h, pe cele două tronsoane de cale ferată, care asigură legătura feroviară între București-Craiova, prin Videle, respectiv Pitești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractele sunt finanțate din fonduri nerambursabile PNRR, în valoare totală de 1,2 miliarde lei, fără TVA, cu termen de finalizare în perioada decemrbie 2024 - decembrie 2026. 

ULTIMA ORĂ BMW investește, în sfârșit, în România. Joint venture cu un gigant japonez IT, în care vor lucra mii de oameni CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ BMW investește, în sfârșit, în România. Joint venture cu un gigant japonez IT, în care vor lucra mii de oameni

Viteza maximă de circulație pe cele două secțiunii de cale ferată va crește la 120 km/h, iar durata călătoriei, după finalizarea lucrărilor, va fi de 2 ore și 19 minute, de la 3 ore și 31 minute (IR 78/IR72), pe varianta București - Videle - Craiova, pentru un tren de rang direct, iar pentru un tren R-E direct, durata călătoriei pe ruta București - Pitești- Craiova se va reduce la 3 ore și 03 minute, de la 4 ore și 56 minute (R-E 9257).

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
tren
craiova
bucuresti