Porsche România, cel mai mare importator local de automobile, anunță o creștere de 25% a vânzărilor de vehicule în 2017. Porsche România și dealerii vor lansa pe piață aproape 60 de vehicule noi

Porsche România, cel mai mare importator local de automobile, anunță o creștere de 25% a vânzărilor de vehicule în 2017. Porsche România și dealerii vor lansa pe piață aproape 60 de vehicule noi
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 aug 2017

Porsche România, cel mai mare importator de automobile din România, care deține mărcile VW Group, a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 25% pentru toate produsele sale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit comunicatului oficial, mărcile grupului Volkswagen, importate și distribuite pe piață de Porsche România, au depășit 20% din piața de vehicule noi de import, din România.

Mărcile de volum Volkswagen și Skoda au înregistrat cea mai mare creștere a vânzărilor, cu până la 50% și, respectiv, cu 15% mai mare în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

În perioada ianuarie – iunie 2017, cele mai bine vândute modele de autoturisme pentru pasageri ale grupului au fost Skoda Octavia (1.766 unități vândute), Skoda Rapid (1.180 unități), Volkswagen Golf (1.000 unități), Polo (859 unități) și Passat (808 unități).

Tranzacție: PSA Group a finalizat cumpărarea Opel și Vauxhall de la General Motors CITEȘTE ȘI Tranzacție: PSA Group a finalizat cumpărarea Opel și Vauxhall de la General Motors

Divizia Volkswagen Autovehicule Comerciale a avut o creștere semnificativă în prima jumătate a anului, de 26% comparativ cu anul trecut.  

Rețeaua Porsche România își desfășoară activitatea în țară prin 82 reprezentanțe în 29 de județe.

În 2017, Porsche România și dealerii din rețea vor lansa pe piață aproape 60 de vehicule noi aparținând mărcilor VW Group. Până acum au fost deja lansate SUV-ul Skoda Kodiaq și limuzina VW Arteon, alături de face-liftul Skoda Octavia.

Porsche Romania este subsidiara din România a Porsche Holding GmbH cu sediul în Salzburg, companie care a aparținut familiei Porsche și Piech și care, începând cu martie 2011, a fost înglobată în concernul Volkswagen AG. Porsche Holding Salzburg este specializată în distribuția de automobile, fiind separată de producătorul de mașini sport Porsche AG. Porsche Holding Salzburg este cea mai mare companie de retail din industria auto din Europa și își desfășoară activitatea în 21 de țări din Europa, precum și în Columbia, Chile, China, Malaezia și Singapore.

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche romania
piata auto