Portalul BMW Motorrad Rent a Ride, lansat în premieră în Europa de Est pentru clienții români

Portalul BMW Motorrad Rent a Ride, lansat în premieră în Europa de Est pentru clienții români
scris 19 mai 2021

Portalul BMW Motorrad Rent a Ride, care permite închirierea de motociclete pe termen scurt, este lansat în premieră în Europa de Est, pentru clienții români.

România este prima țară din regiune care pune la dispoziția clienților platforma, deja disponibilă în Europa de Vest, Africa, Asia și America de Sud. Serviciile sunt asigurate prin intermediul dealerilor autorizați BMW Motorrad, iar Moto-Hub București devine al 199-lea partener înscris pe platformă.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Prin Rent a Ride clienții pot rezerva online motociclete pentru o zi, un weekend, o săptămână sau mai mult. Acestea vor fi preluate de la partenerul BMW Motorrad. Suplimentar, clienții pot solicita și echipamente și accesorii, alături de motociclete.

De asemenea, prin Rent a Ride se pot rezerva și tururi speciale organizate de partneri, prin Moto-Hub. Anul acest, Moto-Hub va oferta un prim tur prin proiectul Rent a Ride și alte șase direct către clienți: în România (off-road și on-road), Grecia, Maroc și Columbia. Din 2022 se vor adăuga tururi și în alte țări: Bulgaria, Turcia, Serbia, Macedonia, Albania, Muntenegru, Croația, Bosnia-Herțegovina, Portugalia, Franța și încă 2 destinații neindicate.

Stellantis și Foxconn vor dezvolta împreună cockpit-uri digitale, pentru mașinile grupului auto, dar și pentru alți constructori CITEȘTE ȘI Stellantis și Foxconn vor dezvolta împreună cockpit-uri digitale, pentru mașinile grupului auto, dar și pentru alți constructori

"Alăturarea României la proiectul Rent a Ride nu este doar o oportunitate pentru turiștii internaționali să descopere România, dar și pentru clienții locali să experimenteze motocicletele BMW în teste de lungă durată”, spune Ionuț Bâtu, BMW Motorrad Brand Manager pentru România și Bulgaria.

În oferta de motociclete disponibile în România sunt modele din gama GS – F 850 GS, R 1250 GS și R 1250 GS Adventure, ca și motociclete precum S 1000XR sau R 18. Pachetele de închiriere sunt disponibile începând de la 110 euro pentru F 850GS pentru o zi, 330 euro pe weekend sau 630 euro pe săptămână.

Portalul BMW Motorrad Rent a Ride, lansat în premieră în Europa de Est pentru clienții români

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw motorrad
rent a ride
motociclete bmw de inchiriat