Președintele Renault: Renunțarea la listarea Ampere nu va întârzia investițiile asumate de Nissan și Mitsubishi

Președintele Renault: Renunțarea la listarea Ampere nu va întârzia investițiile asumate de Nissan și Mitsubishi
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2024

Decizia Renault de a anula listarea la bursă a diviziei sale de vehicule electrice Ampere nu va întârzia investițiile în Ampere ale partenerilor Nissan și Mitsubishi, a declarat președintele grupului francez, Dominique Senard, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La începutul acestei săptămâni, Renault a renunțat la planurile de a-și lista afacerea cu vehicule electrice Ampere, din cauza condițiilor dificile ale pieței bursiere.

China a devenit cel mai mare exportator de mașini și a stabilit încă un record pentru piața auto CITEȘTE ȘI China a devenit cel mai mare exportator de mașini și a stabilit încă un record pentru piața auto

În decembrie, partenerii de lungă durată ai Renault, Nissan și Mitsubishi, au confirmat planurile de a investi în Ampere, scrie News.ro.

”Acele decizii au fost luate....nu există nimic care să pună sub semnul întrebării sumele”, a spus Senard, în marja unei conferințe de afaceri.

Directorul financiar al Mitsubishi Motors, Kentaro Matsuoka, a declarat joi că proiectele comune ale companiei cu Renault ”evoluează pe drumul cel bun”.

”În ceea ce privește întrebarea cu privire la forma precisă a investiției noastre... nu putem oferi un comentariu mai specific deocamdată”, a adăugat el, referitor la investițiile în Ampere.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault
ampere