Prima de casare acordată în programul Rabla Clasic, majorată în 2023

Prima de casare acordată în programul Rabla Clasic, majorată în 2023
scris 31 ian 2023

Prima acordată pentru casarea unui autovehicul vechi în programul Rabla Clasic va fi majorată pentru anul 2023 cu 15%, potrivit ministrului Mediului, Tanczos Barna.

”Avem bugetul pregătit pentru a sigura o creștere cu 15% a primei de casare”, a anunțat ministrul Mediului, care a precizat că majorarea a fost discutată cu conducerea Uzinei Dacia de către premierul Ciucă.

Comisia Europeană cere României eliminarea taxei clawback reduse pentru medicamentele românești. Guvernul se va conforma sub amenințarea unui nou infringement CITEȘTE ȘI Comisia Europeană cere României eliminarea taxei clawback reduse pentru medicamentele românești. Guvernul se va conforma sub amenințarea unui nou infringement

Anul trecut, pentru Rabla Clasic prima de casare a fost de 6.000 de lei, respectiv 9.000 de lei în cazul predării a două autovehicule uzate.

De asemenea, ministrul Mediului a reluat promisiunea ca bugetul pentru Rabla Plus, destinată subnvenționării autovehiculelor elctrice, să fie majorat anul acesta. Anterior, Tanczos Barna a vorbit de o majorare cu 15% a bugetului pentru Rabla Plus. 

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla
clasic
prima
casare
majorare
15%
2023