Primăria Timișoara cumpără trotinete și segway-uri pentru studenți

Primăria Timișoara cumpără trotinete și segway-uri pentru studenți
scris 7 dec 2018

Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu a anunțat că a semnat un contract pentru achiziția unui sistem de gestiune a unor stații pentru trotinete, urmând să achiziționeze și segway-uri pentru a fi folosite de studenții din Complexul Studențesc.

Primarul Nicolae Robu a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că a semnat un contract pentru achiziționarea a 25 de trotinete cu tot cu sistemul de gestiune, scrie News.ro.

„Avem deja semnat contractul pentru achiziția unui sistem cu gestiune informatizată cu trei stații, fiecare cu capacitatea de zece trotinere și un total de 25 de trotinete. Prețul total este de  129.000 de lei, iar furnizorul e o firmă din Craiova, din câte am înțeles cel mai tare furnizor de trotinete”, a declarat primarul Nicolae Robu.

FOTO Skoda a prezentat în premieră mondială noul său model Scala, primul hatchback compact al mărcii din epoca Volkswagen, un concurent puternic pentru VW Golf și o alternativă cu 5 uși la sedanul Octavia CITEȘTE ȘI FOTO Skoda a prezentat în premieră mondială noul său model Scala, primul hatchback compact al mărcii din epoca Volkswagen, un concurent puternic pentru VW Golf și o alternativă cu 5 uși la sedanul Octavia

Robu a mai spus că urmează ca primăria să achiziționeze segway pentru studenți.

”Și segway-urile au rămas în atenția noastră și vor fi în special pentru studenți. E deranjant să vezi că sunt puține locuri de parcare și se circulă mult cu mașina. Sunt convins că mulți studenți nu vor mai veni cu mașina la universitate, ci vor lua segway-ul. Nu vă pot spune acum câte vom lua, dar când vom face bugetul pentru 2019 vom lua mai multe, și trotinete și segway-uri”, a mai spus Nicolae Robu.

Edilul mai spune că trotinetele și segway-urie vor putea fi folosite în primăvara anului viitor.

”Acum vine iarna, nu se vor folosi în miez de iarnă. Durează până când se furnizează, până se instalează stațiile. Încă nu am stabilit unde punem stațiile exact, dar probabil două stații vor fi în Complexul Studențesc și o a treia undeva la îndemână și pentru studenții de la Universitatea de Vest și pentru cei de la Universitatea Politehnica. Acestea, primele, vor fi dedicate studenților. Accesul va fi ca și la biciclete”, a mai spus primarul Nicolae Robu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
trotinete
timisoara