Șeful Opel a anunțat noutățile electrice: Corsa, în 2019, va fi „mașina electrică a poporului”, iar primul SUV electric va fi Mokka X

Șeful Opel a anunțat noutățile electrice: Corsa, în 2019, va fi „mașina electrică a poporului”, iar primul SUV electric va fi Mokka X
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 7 dec 2018

Opel a anunțat planrile de electrificare a gamei, pe termen scurt, cu un SUV electric, derivat din Mokka X, utilitara Vivaro electrică, precum și lansarea în 2019 a lui Corsa electric, „accesibilă multor clienți”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Michael Lohscheller, CEO-ul Opel, a anunțat oficial detaliile privind planurile de lansare a automobilelor electrice sub brandurile pe care le conduce, Opel și Vauxhall. Cel mai important, este modelul Corsa full-electric, care va fi lansat pe piață în prima jumătate a anului viitor și „va face electro-mobilitatea accesibilă multor clienți, va fi o adevărată mașină electrică a poporului”.

De asemenea, în 2020 vor fi lansate două modele complet electrice, SUV-ul Mokka X și utilitara Vivaro. Tot anul viitor va fi lansată și versiunea plug-in hibrid a lui Grandland X.

Dacia Duster și Ford EcoSport, final dramatic de an pentru stabilirea căștigătorului pe piața germană. Cele două SUV-uri vor avea 50.000 de unități exportate pe cea mai mare piață din Europa CITEȘTE ȘI Dacia Duster și Ford EcoSport, final dramatic de an pentru stabilirea căștigătorului pe piața germană. Cele două SUV-uri vor avea 50.000 de unități exportate pe cea mai mare piață din Europa

Potrivit declarației lui Lohscheller, dezvoltarea versiunilor electrice ale lui Mokka și Vivaro arată că marca „depune maximum de efort în electrificarea portofoliului”. „Opel devine electric! Am făcut acest anunț la prezentarea planului strategic PACE (n.r. în 2017), iar acum îl livrăm”, a mai declarat Lohscheller.

Anul viitor, Opel va celebra 120 de ani de la înființare, astfel că cele două lansări electrice vor marca acest eveniment. În plus, toate modelele mărcii vor avea ediții speciale marcate cu inscripția „120 ani”.

viewscnt
Afla mai multe despre
opel
masini electrice
corsa electric
mokka x
michael lohscheller