Primele schițe cu viitorul VW Touareg. A treia generație a SUV-ului va fi lansată în martie, la Beijing

Primele schițe cu viitorul VW Touareg. A treia generație a SUV-ului va fi lansată în martie, la Beijing
scris 13 feb 2018

VW Touareg va fi lansat la beijing, în China, în luna martie, urmând să devină cel mai sofisticat model al mărcii, în special datorită conectivității sale, dar și a tehnologiilor regăsite la bord.

A treia generație a SUV-ului Touareg urmează să marcheze premiera mondială, peste aproximativ o lună, în cadrul Salonului Auto de la Beijing, iar cei de la VW au publicat o schiță cu viitorul model și o serie de informații despre dotările modelului.

Printre altele, Touareg va avea cel mai mare bord digital din clasa sa și va fi un „nod de internet”. Între tehnologiile de la bord se va număra direcția spate și suspensia pneumatică.

FOTO Renault a început să testeze în România modelul Duster Oroch Pick-up. Cum arată noua mașină, care ar putea fi lansată în Europa CITEȘTE ȘI FOTO Renault a început să testeze în România modelul Duster Oroch Pick-up. Cum arată noua mașină, care ar putea fi lansată în Europa

Noul VW Touareg a fost dezvoltat pe aceeași platformă cu noua generație Audi Q7, dar și cu Porsche Cayenne și Bentley Bentayga.

Până acum, Touareg a fost vândut în peste 1 milion de exemplare, de-a lungul primelor două generații, vânzările din 2017 fiind în scădere, ca efect firesc al schimbării de generații.

Prima schiță publicată de Volkswagen lasă să se vadă profilul deja clasic al SUV-ului Touareg, cu proporții care sunt mai apropiate de Q7, fiind ușor de intuit, pe de altă parte, trăsăturile frontale care se regăsesc acum pe limuzina A8. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vw
touareg