Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești sunt tot mai aproape de finalizare

Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești sunt  tot mai aproape de finalizare
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 oct 2022

Progresul fizic al lucrărilor pe șantierul Secțiunii 1 Sibiu – Boița a ajuns la 90%, conform ministerului de resort.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Mininistrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că primii kilometri ai autostrăzii Sibiu-Pitești sunt mai aproape de finalizare, deoarece lucrările pe șantierul Secțiunii 1 Sibiu-Boița au ajuns la un procent de realizare de 90%.

„Primii kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești tot mai aproape de finalizare! Progresul fizic al lucrărilor pe șantierul Secțiunii 1 (Sibiu – Boița) a ajuns la 90%”, a scris Sorin Grindeanu, duminică pe Facebook, preluat de News.ro.

Volkswagen a anunțat că are un nou partener pentru conducerea autonomă. Argo AI, parteneriatul cu Ford, tras pe dreapta CITEȘTE ȘI Volkswagen a anunțat că are un nou partener pentru conducerea autonomă. Argo AI, parteneriatul cu Ford, tras pe dreapta

El a detaliat și lucrările care sunt executate în momentul de față pe șantier: „așternerea asfaltului, montarea parapetului de protecție și a împrejmuirilor, trasarea marcajelor, realizarea conexiunii cu Varianta de Ocolire Sibiu, realizarea bretelelor la Nodul Rutier Sibiu, racordarea cu DN 7, vopsirea structurilor, montarea rosturilor de dilatare”

Ministrul Transporturilor a reamintit că secțiunea 1 (Sibiu – Boița) are o lungime de 13,17 km iar pe traseul acesteia au fost construite, până acum, opt poduri, pasaje si viaducte, precum și două noduri rutiere la intersecția cu drumurile naționale.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
ministerul transporturilor
sorin grindeanu