Restricții de tonaj pe DN 67 C, între Novaci și Rânca, până pe 30 martie

Restricții de tonaj pe DN 67 C, între Novaci și Rânca, până pe 30 martie
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, marți seară, că se menține, până în 30 martie, restricția de tonaj pe pe DN 67 C, între Novaci și Rânca, județul Gorj, din cauza zăpezii și a viscolului. Mașinile mai mari de 7,5 tone nu pot circula în zonă pentru a nu bloca circulația și a întârzia acțiunile de deszăpezire.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, care reduc vizibilitatea, CNAIR și Poliția Rutieră au decis să prelungească restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 67C, între Novaci și Rânca, până pe data de 30 martie 2019”, a anunțat, marți seară, CNAIR.

Potrivit Companiei, această măsură are ca scop eliminarea riscului ca autovehiculele de mare tonaj să blocheze drumul si să întârzie acțiunile de deszăpezire, împiedicând, astfel, și accesul celorlalte categorii de autovehicule, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ VIDEO Parlamentul britanic respinge într-un vot istoric și copleșitor acordul Brexitului CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ VIDEO Parlamentul britanic respinge într-un vot istoric și copleșitor acordul Brexitului

”Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile impuse, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, au mai transmis reprezentanții CNAIR.

viewscnt
Afla mai multe despre
dn 67 c
transalpina