Restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate

Restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2020

Restricțiile de circulație de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, 11 iunie 2020, începând cu ora 10:00, mai devreme decât a fost estimat inițial, a anunțat Ministerul Transporturilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Anterior, ministrul de resort a asigurat că pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreținere, în intervalul 15 iunie - 15 septembrie.

O coloană de mașini s-a format sâmbătă dimineață pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, către litoral, unde sunt executate lucrări. 

FOTO Poliția Română a cumpărat aproape 6.800 de mașini Duster și Logan de la Dacia, la un preț mediu de 14.700 de euro CITEȘTE ȘI FOTO Poliția Română a cumpărat aproape 6.800 de mașini Duster și Logan de la Dacia, la un preț mediu de 14.700 de euro

"În acest an, avem programate lucrări de întreținere periodică, covoare asfaltice, îmbrăcăminte, reciclări etc pe 65 kilometri din cei 230 km Autostrada Soarelui București-Constanța. Până în acest moment, în 5 luni, am reușit să finalizăm 33 km de lucrări de întreținere pe acest tronson de autostradă în condițiile în care nu a fost trafic. Eu le-am transmis foarte clar celor de la compania de drumuri că nu mai vreau să văd blocaje pe A2, cauzate de lucrările în plin sezon estival. În consecință, în intervalul 15 iunie - 15 septembrie pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrări de întreținere la acest sector de drum. Pe data de 12, în noaptea de joi spre vineri (11 spre 12 iunie) am primit informația de la compania de drumuri că inclusiv marcajele vor fi realizate și toate restricțiile pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate astfel încât weekend-ul următor să nu mai avem blocaje cauzate de lucrări. Rămân circa 30 km la care se va interveni după 15 septembrie. Este anormal ca în sezonul estival compania de drumuri să execute lucrări pe A2", a declarat ministrul Transporturilor, la Digi24.

Lucian Bode a precizat că angajații companiei de drumuri au suficiente tronsoane și șantiere deschise în condițiile în care, în acest an, trebuie realizate lucrări pe aproximativ 1.500 de km de autostrăzi și drumuri naționale. Ministrul de resort a menționat, în context, că autoritățile și-au propus alocarea a peste 2 miliarde de lei pentru aceste lucrări.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
litoral