VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră

VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră
scris 4 iun 2020

BMW a dezvăluit noul Seria 4 Coupe într-un eveniment digital, forțat de conjunctura actuală, și își împrospătează astfel gama cu un model ce prefigurează apariția viitorului i4, complet electric.

Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual CITEȘTE ȘI Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual

BMW Serie 4 Coupe este deja a doua generație a automobilului care a înlocuit vechiul coupe al Seriei 3 și aduce o și mai mare diferențiere de design între cele două modele. Mai mult, odată cu noul Serie 4 Coupe, putem observa o și mai pronunțată siluetă sportivă a acestui model.

Interviu despre premium în Business - Andrea Catto, Commercial Manager pentru Europa de Sud la flydubai CITEȘTE ȘI Interviu despre premium în Business - Andrea Catto, Commercial Manager pentru Europa de Sud la flydubai

Remarcabilă pentru noul Serie 4 Coupe este noua grilă frontală, care pare a fi formula cu care BMW a ales să meargă mai departe cu noile sale modele multipropulsie.”Ridicată, verticală, înclinată în față în partea din față,umerii sculptați atletic deasupra arcadelor roților din spate, proporțiile întinse dinamic și ecartamentul mare”, explică cei de la BMW noul reper stilistic regăsit la grila gigantică, pe care am remarcat-o încă din toamna anului trecut, la conceptul lui i4.

FOTO 5 ținute pentru garderoba de vară a bărbaților CITEȘTE ȘI FOTO 5 ținute pentru garderoba de vară a bărbaților

VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră

Mașina va fi disponibilă clienților în toamna acestui an, cu o gamă completă de motoare, între care se remarcă vârful de gamă M440i xDrive, de 374 CP, un motor cu șase cilindri în linie, tipic BMW.

EXCLUSIV Dacia - nevoită să retrimită o parte din angajați în șomaj tehnic, din cauza lipsei de comenzi. Compania spune că \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dacia - nevoită să retrimită o parte din angajați în șomaj tehnic, din cauza lipsei de comenzi. Compania spune că "se adaptează cererii"

Alte propulsoare cunoscute din oferta mărcii, cu patru cilindri, diesel sau benzină, precum și două cu șase cilindri, vor completa oferta pentru acest model, începând cu martie 2021. La fel ca la celelalte modele lansate în această primăvară, toate motoarele beneficiază acum de tehnologia mild hybrid, cu baterie de 48V, care este însoțită de un starter-generator, astfel că poate recupera energie și oferă un surplus de putere.

VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră

Din punct de vedere al tehnologiilor de siguranță, noul Serie 4 are la dispoziție, standard sau opțional, cam tot ce există în oferta modelelor existente, inclusiv noul Drive Recorder, care permite înregistrarea imaginilor preluate de pe camerele video existente pe mașină, în cazul unui accident.

La capitolul dimensiuni, Serie 4 a crescut destul de mult: lungimea are 128 milimetri în plus, adică la 4.768 mm, lățimea a crescut cu 27 mm, la 1.852 mm, iar ampatamentul cu 41 mm la 2.851 mm. Înălțimea automobilului este mai mare cu doar 6 mm, până la 1.383 mm, dar cu 57 mm mai mică față de BMW Seria 3 Sedan, contribuind semnificativ la stabilitatea acestui model și la centrul de greutate scăzut. Ecartamentul a crescut în lățime față de modelul anterior - cu 28 mm în față și cu 18 mm în spate. Noul model este cu 23 mm mai lat față de BMW Seria 3 Sedan.

VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră

VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră

VIDEO & FOTO Noul BMW Serie 4 Coupe, prezentat în premieră

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw serie 4 coupe
noul bmw serie 4
foto seria 4