Robert Negoiță, la șantierul pasajului din Pallady: La 1 mai anul viitor vreau să circulăm pe pod

Robert Negoiță, la șantierul pasajului din Pallady: La 1 mai anul viitor vreau să circulăm pe pod
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2022

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a vizitat șantierul pasajului rutier care se construiește pe Bulevardul Theodor Pallady, precizând că autoritatea locală și-a propus ca, anul viitor, pe 1 mai, să se poată circula pe acest pod.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am început acum mai bine de o săptămână acest pasaj, este o lucrare importantă. Practic, tot ce e circulație locală va rămâne la sol, iar circulația directă către autostradă va fi pe sus, pe acest pasaj. Pe autorizație termenul de finalizare este de doi ani, dar noi ne-am propus, și îmi asum chestia asta, la 1 mai anul viitor să circulăm pe pod. Nu ne permitem ca în sezonul estival să avem acest blocaj pe care îl avem acum, aici, din cauza șantierului. Să sperăm că nu va fi o iarnă foarte grea și să putem lucra. Dacă iarna va fi cu temperaturi foarte joase sau dacă vom avea foarte multă zăpadă e posibil să ieșim puțin din grafic. Termenul pe care l-am propus este unul absolut ambițios, dar data este realizabilă, dacă nu suntem încurcați foarte tare de vreme", a afirmat Negoiță, citat de Agerpres.

Primele prețuri ale Dacia Jogger Hybrid 140, primul automobil full hibrid construit la Mioveni CITEȘTE ȘI Primele prețuri ale Dacia Jogger Hybrid 140, primul automobil full hibrid construit la Mioveni

El a arătat că trebuie găsite soluții de fluidizare a traficului în București, deoarece se pierde prea mult timp, se consumă prea mult combustibil și se poluează prea mult, iar aerul devine irespirabil.

"Această lucrare are ca scop, de asemenea, să se fluidizeze circulația inclusiv pe Camil Ressu și pe Pallady, pentru că le dăm o rută mult mai accesibilă celor din sud, le dăm o facilitate și mai avem încă un pod de executat, astfel încât de la Apărătorii Patriei, din Sectorul 4, primul semafor să fie la Constanța", a explicat primarul.

Potrivit acestuia, această lucrare, făcută de Primăria Sectorului 3, se ridică la aproximativ 40 de milioane de lei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
robert negoiță
pasaj