ROCA iese din Romcargo

ROCA iese din Romcargo
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2023

Platforma ROCA, creată în 2018, cum a anunțat atunci în premieră Profit.ro, pentru restructurarea și dezvoltarea companiilor aflate în dificultate, a vândut acțiunile deținute la operatorul portuar Romcargo Maritim, către unul dintre acționarii existenți, profitul rezultat în urma tranzacției ridicându-se la 3 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

ROCA a preluat controlul asupra operatorului portuar în septembrie 2019.

În vara anului 2020, Romcargo a ieșit din insolvență.

Trei noi tractoare românești, realizate în perioada pandemiei, lansate pe piață de IRUM Reghin CITEȘTE ȘI Trei noi tractoare românești, realizate în perioada pandemiei, lansate pe piață de IRUM Reghin

Romcargo Maritim este operatorul portuar care gestionează peste 90% din fluxurile maritime de vehicule pentru pasageri și utilitare din România și operează cel mai mare terminal Ro-Ro din Portul Constanța.

Înființată în anul 2006, compania a trecut printr-o perioadă dificilă între 2015-2016, iar la finalul anului 2016 a intrat în insolvență.

În spațiul de 85.000 metri pătrați gestionat în Portul Constanta, Romcargo Maritim are o capacitate de stocare de 7.500 de unitati simultan, poate opera 25.000 vehicule pe luna, o cale ferata cu 3 linii și posibilitatea de a opera simultan 2 trenuri de cate 21 vagoane fiecare si o dana cu lungime  de 200 metri.

viewscnt
Afla mai multe despre
romcargo
insolventa