Românii pot comanda noul Renault Captur E-Tech PHEV și primesc bonus ... o trotinetă

Românii pot comanda noul Renault Captur E-Tech PHEV și primesc bonus ... o trotinetă
scris 12 aug 2020

Renault a deschis precomenzile pentru noile motorizări plug-in hybrid ale modelului Captur. Asta înseamnă că persoanele interesate pot rezerva mașina, fără să facă o comandă fermă, în acest moment. Potrivit Renault, primii clienți primesc ... o trotinetă și o cască de protecție.

Noile Renault Captur E-Tech plug-in hybrid, cu tehnologia considerată una dintre cele mai performante la acest moment, pot fi rezervate și de clienții români, la un preț de 28.800 euro. În varianta cu finanțare Renault, rata pentru persoane fizice este de 99 de euro pe lună. Renaut spune că va anunțat lista completă a prețurilor și versiunilor de echipare până la finele acestui an, când vor fi deschise comenzile, iar mașina va fi disponibilă în showroomuri.

Renault Captur E-Tech este un automobil care combină motorizarea pe benzină cu cea electrică, având o baterie Li-Ion și priză pentru reîncărcare. Bateria poate oferi o autonomie între 45 și 65 de kilometri exclusiv electric, ceea ce poate oferi acces în centrul orașelor europene care au impus astfel de interdicții vehiculelor, totodată fiind un mijloc de transport nu doar nepoluant, ci și ieftin, pe distanețele scurte, urbane.

ANALIZĂ Piața auto din România: creștere puternică a cererii pentru electrice și hibride CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Piața auto din România: creștere puternică a cererii pentru electrice și hibride

Sistemul E-Tech este o combinație între un motor pe benzină de 1,6 litri, două motoare electrice și o cutie de viteze inovatoare multimodală fără ambreiaj.

A doua generație a micului SUV Captur a fost lansată anul trecut, anul acesta fiind extinsă oferta cu motorizările PHEV. Acestea vor fi preluate și de mașinile Dacia, însă cu o întârziere de câțiva ani, care să permită amortizarea costurilor de dezvoltare a acestei tehnologii. Primul model Dacia care ar putea fi echipat cu motorizările E-Tech va fi Sandero, care primește în acest an o nouă generație, dezvoltată pe aceeași platformă cu Renault Clio 5 și Renault Captur 2.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault captur
renault hybrid
renault plug in
captur reincarcare
dacia hibrid