Ryanair, ofertă în pandemie specifică mai mult nișei de retail - „Cumpără un bilet și primești unul gratuit”

Ryanair, ofertă în pandemie specifică mai mult nișei de retail - „Cumpără un bilet și primești unul gratuit”
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 nov 2020

Operatorul aerian irlandez Ryanair, cel mai mare din Europa după numărul de pasageri, apelează din nou la oferta de tipul „Cumpără un bilet și primești unul gratuit”, specifică mai mult nișei de retail,  în încercarea de a vine mai multe bilete în actualul context de pandemie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Oferta este pentru bilete cumpărate până mâine seara, pentru intervalul 1 decembrie 2020 - 27 martie 2021. O astfel de ofertă a fost lasnată și în septembrie.

Ryanair a raportat, pe fondul pandemiei, o pierdere de 197 de milioane de euro pentru primul semestru fiscal (aprilie-septembrie), de la un profit de 1,1 miliarde de euro în perioada similară a anului trecut.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Numărul de pasageri a scăzut cu 80% pe fondul pandemiei, la 17 milioane persoane.

FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară CITEȘTE ȘI FOTO Oportunitate de investiție: OMV Petrom SA scoate la vânzare mai multe proprietăți de interes în București și în țară

Potrivit Ryanair, măsurile de reducere a costurilor au contribuit la evitarea unor pierderi și mai mari.

În perioada iulie-septembrie, pierderile au însumat 225,5 milioane de euro, comparativ cu un profit de 910 milioane de euro în perioada echivalentă a anului precedent.

"Grupul anticipează că va transporta circa 38 de milioane de pasageri în anului fiscal, deși există riscul ca această estimare să fie revizuită în scădere dacă guvernele UE vor continua să gestioneze greșit traficul aerian și vor impune, necoordonat, noi restricții de călătorie sau măsuri de carantină", a anunțat compania.

Anu trecut, Ryanair a transportat circa 149 de milioane de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
pasageri
operatori aerieni
pandemie transport aerian
pierderi ryainair