Ryanair pregătește noi curse spre România

Ryanair pregătește noi curse spre România
scris 2 oct 2019

Transportatorul aerian low-cost Ryanair va lansa 14 noi rute din Marea Britanie anul viitor, inclusiv două spre România, ce vor fi operate cu o frecvență de trei ori pe săptămână.

Compania irlandeză a prezentat programul zborurilor de pe aeroporturile britanice pentru vara viitoare, care va cuprinde peste 500 de rute în total, din care 14 noi.

Printre noile rute se regăsesc o cursă de pe aeroportul Londra Stansted către Cluj, precum și o cursă sezonieră către București de pe aeroportul din Edinburgh, ambele cu o frecvență de trei ori pe săptămână.

Undă verde pentru noul proiect al senatorului Zamfir privind leasing-ul: Datornicii își vor putea vinde singuri bunul luat în leasing, pentru a stinge creditul CITEȘTE ȘI Undă verde pentru noul proiect al senatorului Zamfir privind leasing-ul: Datornicii își vor putea vinde singuri bunul luat în leasing, pentru a stinge creditul

Potrivit Ryanair, cele peste 500 de rute disponibile din Marea Britanie în viitorul sezon estival vor deservi mai mult de 46 milioane de pasageri și vor sprijini 35.000 de locuri de muncă pe cele 21 de aeroporturi britanice unde este activă compania.

Separat, oficialii companiei au reiterat, marți, că  Ryanair va elimina o serie de posturi în perioada următoare. Conform presei britanice, Ryanair are cu circa 500 de piloți mai mulți decât are nevoie și estimează că va închide unele baze.

Săptămâna trecută, compania le-a transmis piloților din Marea Britanie că ar trebui să își ia concediu neplătit sau să se transfere la bazele din România, Maroc sau Ungaria, în caz contrar existând posibilitatea să fie concediați.

Ryanair, cel mai mare trasportator aerian din Europa după numărul de pasageri și al patrulea jucător pe piața românească, s-a confruntat în ultimii ani cu un val de proteste ale angajaților, care sunt nemulțumiți de condițiile de muncă.

Recent, compania a anunțat că închide patru dintre bazele sale din Spania, decizie care pune în pericol peste 500 de locuri de muncă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
curse aeriene romania
rute
cluj
bucuresti