SAB & Accesorii, salonul auto al dealerilor, în acest weekend la Romexpo. Lipsesc Dacia, VW și Renault, dar vine Țiriac cu mașini de epocă

SAB & Accesorii, salonul auto al dealerilor, în acest weekend la Romexpo. Lipsesc Dacia, VW și Renault, dar vine Țiriac cu mașini de epocă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 13 oct 2018

Salonul Auto București & Accesorii este evenimentul din acest weekend al bucureștenilor dedicat automobilelor, serviciilor din acest domeniu, dar și accesoriilor pe care un posesor de mașină și le poate dori.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SAB, adică Salonul Audo București & Accesorii, este un eveniment în care vedete vor fi o parte din mărcile auto de pe piața românească, în general cele care fac parte din portofoliul a doi mari retailer de automobile, Țiriac Auto și Autitalia. Cele două firme și dealerii lor, precum și dealeri ai altor mărci, sunt câteva zile în noul pavilion de la Romexpo, ca și pe platformele exterioare, în cadrul unui eveniment care aduce bucureștenilor parte din noutățile industriei auto.

Vorbim aici despre mărcile din grupul Fiat Chrysler (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Maserati, Jeep), apoi de mărcile pe care Țiriac Auto le reprezintă prin dealerii săi (Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Mercedes-Benz, smart), dar și de alți dealeri care vor aduce portofoliul de noutăți de la Citroën, Kia, Isuzu, Mazda, Opel, Honda, Piaggio, SEAT, Skoda, Suzuki, Toyota și Volvo.

FOTO Posibila Dacia Arkana, versiunea de serie - la teste sub camuflaj, pe Transalpina CITEȘTE ȘI FOTO Posibila Dacia Arkana, versiunea de serie - la teste sub camuflaj, pe Transalpina

Nu vor fi prezente cele mai vândute mărci auto din România, Dacia, Volkswagen și Renault, însă publicul va avea suficiente exponate pentru a le admira și chiar comanda. Vor fi prezente și cele mai cunoscute firme de sisteme audi și navigație, distribuitori de componente/piese auto, precum și echipamente și utilaje pentru service-uri, vopsitorii, spălătorii.

Ion Țiriac va fi prezent la eveniment și cu Țiriac Collection, colecția privată de mașini de epocă, din care a selectat cele mai interesante exponate pentru a le prezenta publicului.

TABEL Înmatriculările de autoturisme din România s-au prăbușit, cea mai mare scădere din Europa CITEȘTE ȘI TABEL Înmatriculările de autoturisme din România s-au prăbușit, cea mai mare scădere din Europa

Organizatorii au anunțat o serie de eveniemente pentru public, inclusiv teste în curtea Romexpo, programul pentru public fiind de la ora 10 la 20, în fiecare zi, în perioada 11 - 20 octombrie, și doar până la ora 18.00, în ultima zi, 21 octombrie. Prețul unui bilet este de 35 de lei, iar copiii și persoanele cu dizabilități pot intra gratuit.

viewscnt
Afla mai multe despre
sab
salon auto bucuresti
tiriac auto
tiriac collection
romexpo