Schimbare de criterii de calificare pentru taximetriști - Euro 6, hibrid, hibrid plug-in și electrice

Schimbare de criterii de calificare pentru taximetriști - Euro 6, hibrid, hibrid plug-in și electrice
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2022

Proiectul de modificare a Regulamentului-cadru pentru organizarea transportului local în regim de taxi, care conține criterii de departajare conform gradelor de poluare ale mașinilor, acestea fiind în conformitate cu legile Uniunii Europene și care susțin Pactul Ecologic European (European Green Deal), promovat de Comisia Europeană, va fi dezbătut pe 1 februarie.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Dacă până în prezent criteriile de calificare se raportau la autoturisme cu norma de poluare 2, 3, 4 și 5, acestea vor fi înlocuite cu altele, respectiv Euro 6, hibrid, hibrid plug-in și electrice.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

"Având în vedere intenția Primăriei Capitalei de realizare a unei noi proceduri de atribuire a 2.700 de licențe de taxi și pentru că regulamentul precedent conține criterii de departajare vechi de 14 ani, este imperios necesară o actualizare a normelor, care să fie armonizate cu legislația europeană a anului 2022 și care respectă cerințele Planul Integrat de Calitate a Aerului, document programatic aparținând PMB", precizează Municipalitatea.

viewscnt
Afla mai multe despre
taxi
euro