Sectorul călătoriilor de afaceri va pierde 820 miliarde de dolari din cauza coronavirusului

Sectorul călătoriilor de afaceri va pierde 820 miliarde de dolari din cauza coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2020

Sectorul global al călătoriilor de afaceri ar urma să sufere o reducere a veniturilor cu aproximativ 820 miliarde de dolari, iar China va fi responsabilă pentru jumătate din aceste pierderi, pe măsură ce companiile își vor diminua planurile de călătorii ca urmare a epidemiei de coronavirus, a apreciat marți o asociație de profil, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Călătoriile de afaceri în Asia au fost cele mai afectate, cel puțin o treime dintre companii declarând că și-au anulat sau suspendat majoritatea călătoriilor de afaceri spre China, Hong Kong, Taiwan sau alte țări din Asia-Pacific, potrivit unui sondaj al Global Business Travel Association (GBTA), scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Încă un caz de coronavirus în Capitală. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Încă un caz de coronavirus în Capitală. Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 30

Noile prognoze ale GBTA sunt semnificativ mai mari decât precedentele estimări, care datează din luna februarie, și în care veniturile pierdute din cauza coronavirusului erau prognozate să atingă 560 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
calatorii de afaceri