Șeful Audi AG, Rupert Stadler, a primit un nou mandat, de cinci ani. Sindicatele au anunțat susținerea lui, dar cu unele condiții

Șeful Audi AG, Rupert Stadler, a primit un nou mandat, de cinci ani. Sindicatele au anunțat susținerea lui, dar cu unele condiții
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 mai 2017

Consiliul de Supraveghere al Audi AG i-a prelungit contractul lui Rupert Stadler, pentru încă cinci ani, în pofida speculațiilor care indicau că va fi înlocuit. Sindicatele au anunțat că au pus condiții pentru a susține prelungirea contractului lui Stadler.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Audi AG a anunțat oficial că ședința Consiliului de Supraveghere a confirmat numirea lui Rupert Stadler ca președinte al Consiliului de Administrație pentru cinci ani. Board-ul de supraveghere a decis și să extindă zona de responsabilitate pentru integritate, astfel că CCO-ul companiei (Chief Customer Officer) se va subordona lui Axel Strotbeck, aflat în poziția de Chief Financial Officer, care astfel va avea în subordine finanțele, IT-ul și integritatea.

Matthias Muller, președinte și CEO al Volkswagen AG, a declarat că decizia Consiliului este expresia încrederii pe care o au membrii săi că Rupert Stadler va continua să dezvolte Audi cu succes.

Peter Mosch, șeful sindicatelor Audi AG și membru în Consiliul de Supraveghere, a spus, la rândul său, că „noi, angajații, am pus condiții foarte clare la această prelungire a contractului. Rupert Stadler trebuie să protejeze angajații la facilitățile noastre pe termen lung, să asigure buna utilizare a capacităților fabricilor noastre și să promoveze sistematic tehnologii care garantează un viitor de succes companiei noastre".

În ultima lună, în presa germană, în special cea cu profil auto, au apărut speculații potrivit cărora șefii VW Group și cei din Porsche SE nu ar dori păstrarea lui Stadler, ca urmare a declinului vânzărilor și pierderea, pentru moment, a competiției cu rivalii BMW și Mercedes.

Audi este singura din cele trei care a înregistrat o scădere, în acest an, a vânzărilor la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
rupert stadler