Șeful BMW exclude preluarea unei participații în Daimler pentru extinderea cooperării între producătorii auto

Șeful BMW exclude preluarea unei participații în Daimler pentru extinderea cooperării între producătorii auto
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2019

Harald Krueger, directorul general al Bayerische Motoren Werke AG, a afirmat marți că nu există planuri pentru ca BMW să preia o participație în rivala Daimler AG, în condițiile în care cei doi producători auto continuă negocierile privind modul în care poate fi extinsă cooperarea lor în domeniul vehiculelor electrice, transmit AP și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat dacă alianța de miliarde de dolari dintre cele două companii auto ar putea include preluarea unei mici participații în Daimler, Krueger a răspuns: "Exclus", scrie Agerpres.

Fondul de investiții Early Game Ventures lansează programul pentru startup-uri din tehnologie: bani contra acțiuni CITEȘTE ȘI Fondul de investiții Early Game Ventures lansează programul pentru startup-uri din tehnologie: bani contra acțiuni

În februarie, Daimler și BMW au anunțat că și-au unit forțele pentru a dezvolta sisteme avansate pentru asistența șoferilor și tehnologie pentru mașinile fără șofer. De asemenea, cei mai mari producători de automobile de lux din Germania au informat că au ajuns la un acord privind fuziunea serviciilor lor de mobilitate și de car-sharing.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
daimler
harald krueger