Șeful Ford Europe părăsește postul după numai 5 luni și pleacă în China pentru joint venture-ul cu Changan

Șeful Ford Europe părăsește postul după numai 5 luni și pleacă în China pentru joint venture-ul cu Changan
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 23 aug 2019

Șeful Ford Europe, Steven Armstrong, numit în funcție la 1 aprilie anul acesta, va părăsi postul după numai 5 luni pentru a conduce compania chineză Changan Ford, un joint venture al Ford cu Changan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Steven Armstrong, în vârstă de 55 de ani, a fost numit președinte al Changan Ford, companie chineză care se ocupă de producția și distribuția automobilelor mărcii americane în China. El îl înlocuiește pe Nigel Harris, care s-a pensionat. Steven Armstrong a fost numit la 1 septembrie pentru a conduce divizia europeană a Ford, aflată în plin proces de restructurare, el fiind anterior vicepreședinte Ford Europe și președinte regional pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa al Ford. Înainte de vânzare Volvo, Steven Armostrong a fost COO al Volvo Cars, fiind responsabil inclusiv de transferul companiei suedeze la chinezii de la Geely.

„Lidership-ul lui Steve ne va ajuta să continuăm consolidarea Changan Ford JV pe măsură ce aducem noi vehicule pe piața din China, incluzând primul SUV electric global”, a declarat Jim Hackett, CEO al Ford.

Volkswagen poate cumpăra acțiuni Tesla CITEȘTE ȘI Volkswagen poate cumpăra acțiuni Tesla

Ford se confruntă cu o scădere a vânzărilor în China, în trimestrul al doilea din acest an înregistrând un minus de 22%  față de anul trecut.

Ford a anunțat că responsabilitățile din Europa ale lui Armstrong vor fi preluate de președintele Ford of Europe Stuart Rowley și alte persoane din echipa regională.

viewscnt
Afla mai multe despre
steven armstrong
seful ford of europe
ford china
changan ford
schimbare sef ford