Sergio Marchione va renunța la conducerea Fiat Chrysler din 2019

Sergio Marchione va renunța la conducerea Fiat Chrysler din 2019
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2017

Directorul general al Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Sergio Marchionne, se va retrage din funcție în 2019, a spus joi președintele grupului, John Elkann, agenției italiene de presă ANSA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Marchionne va pleca de la FCA în 2019. În 2018 va face totul pentru continuarea planului FCA”, a afirmat Elkann într-un interviu.

Elkann a adăugat că în grupul Fiat Chrysler există mulți oameni buni care vor putea să îl succeadă pe actualul director general, scrie News.ro.

Marchionne mai este președinte al CNH Industrial și director general al Ferrari.

VIDEO Trump a îndemnat toate națiunile civilizate să se alăture SUA pentru a pune capăt carnagiului din Siria CITEȘTE ȘI VIDEO Trump a îndemnat toate națiunile civilizate să se alăture SUA pentru a pune capăt carnagiului din Siria

Sergio Marchionne este recunoscut pentru redresarea grupului Fiat, care a devenit una dintre companiile cu cele mai mari rate de creștere din industria auto, revenind la profitabilitate în 2006, la mai puțin de doi ani de la venirea la conducere a acestuia.

În 2009, Marchionne a avut un rol decisiv în formarea alianței strategice cu Chrysler, cu sprijinul guvernelor din Statele Unite și Canada și al sindicatelor.

Fiat și Chrysler au fuzionat în 2014, formând grupul grupul Fiat Chrysler Automobiles.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler automobiles
sergio marchionne