Societatea de Transport București a înființat o nouă linie de autobuz

Societatea de Transport București a înființat o nouă linie de autobuz
scris 21 sep 2020

Societatea de Transport București a înființat o nouă linie de autobuz, care face legătura între cartierul Henri Coandă și Piața Presei. Autobuzele de pe linia 231 vor circula la fiecare 20 de minute în orele de vârf și la intervale de o jumătate de oră, în rest.

"Pe fondul unei dezvoltări urbane în zona de nord a Capitalei, Societatea de Transport București STB SA înființează, începând cu data de 20.09.2020, linia de autobuz 231 (cu 5 autobuze în zi de lucru, respectiv 3 în zi de sărbătoare). Această va funcționa între noul terminal Cartier Henri Coandă și Piata Presei", a anunțat Primăria Capitalei.

Ford investește 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai modernă fabrică CITEȘTE ȘI Ford investește 700 de milioane de dolari pentru a construi cea mai modernă fabrică

Traseul pe sensul de mers Cartier Henri Coandă-Piața Presei este pe Strada Biharia, Bulevardul Mircea Veroiu, Strada Ștefan Mihăilescu-Brăila, Strada Câmpul Pipera, Bulevardul Pipera, Pasaj CFR Pipera, Șoseaua Pipera, Strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Beijing, Bulevardul Aviatorilor, Bulevardul M-șal Constantin Prezan, Strada Alexandru Constantinescu, Bulevardul Mărăsti. Traseul are 9 stații, scrie News.ro.

 
Pe sensul de mers Piața Presei-Cartier Henri Coandă, traseul este pe Bulevardul Kiseleff, Arcul de Triumf, Piața Charles de Gaulle, Bulevardul Aviatorilor, Strada Nicolae Caramfil, Șoseaua Pipera, Pasaj CFR Pipera, Bulevardul Pipera, întoarcere în intersecția cu sens giratoriu Bulevardul Pipera/ Șoseaua București Nord, Bulevardul Pipera, Strada Câmpul Pipera, Strada Ștefan Mihăilescu-Brăila, Bulevardul Mircea Veroiu, Drumul Nisipoasa, Bulevardul George Constantin, Strada Biharia. Traseul are 14 stații.
 
Intervalul de succedare în stații este de 20 de minute în orele de vârf și de 30 de minute în restul zilei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
societatea de transport bucurești
stb
autobuz