Sorin Grindeanu: Demarăm realizarea drumului de mare viteză Filiași- Lugoj

Sorin Grindeanu: Demarăm realizarea drumului de mare viteză Filiași- Lugoj
scris 9 iun 2023

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pe tronsonul Filiași- Drobeta Turnu Severin, aproximativ 70 km, prim pas pentru realizarea drumului de mare viteză Filiași-Lugoj. Asocierea de proiectanți români trebuie să finalizeze studiul de fezabilitate pe acest prim tronson în termen de 18 luni, iar valoarea contractului este de 21,05 milioane de lei, fără TVA, a adăugat ministrul PSD.

„Demarăm realizarea drumului de mare viteză Filiași- Lugoj (230 km)! Astăzi a fost semnat contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pe tronsonul Filiași- Drobeta Turnu Severin (aproximativ 70 km). Asocierea de proiectanți români trebuie să finalizeze studiul de fezabilitate pe acest prim tronson în termen de 18 luni. Valoarea contractului este de 21,05 milioane de lei (fără TVA)”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Skoda renunță definitiv la Fabia Combi CITEȘTE ȘI Skoda renunță definitiv la Fabia Combi

Ministrul Transporturilor a adăugat că proiectul drumului de mare viteză Filiași-Lugoj (finanțat prin Programul Transport 2021-2027) va contribui la îmbunătățirea legăturilor rutiere între Oltenia și Banat și la dezvoltarea economică în sud-vestul României, scrie News.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
filiași- lugoj